Honden met pensioen

Met onderstaande honden wordt niet (meer) gefokt, wel zijn zij, naar gelang hun leeftijd en gezondheid dit toelaat, nog actief in hun sport.

Wannahave Sidh of Shamrockfield

Sidh is geboren op 11 februari 2007 bij Border Collie kennel of Shamrockfield. Zij is een kleindochter van onze eigen reu Glen ( Glen is overleden op de leeftijd van 16 jaar). We hopen daardoor de lijn van onze Glen binnen onze kennel te behouden.

Sidh is een hondje van eerst doen en dan pas denken. Ze is zeer gedreven en razend snel. Met Sidh ben ik nog steeds aan het flyballen en Sidh is daar, zeg ik met enige trots, nog steeds één van de snelste hondjes van Nederland in. Ze heeft dan ook het nederlandse record op haar naam staan. Bovendien valt Sidh erg op door haar uiterlijk, oogopslag en kleur. Dit zien wij ook terug in haar kinderen.

Sidh is inmiddels gesteriliseerd.

Wannabe Maeve of Shamrock Field

Maeve is een volle zus van onze Sidh. Maeve is een erg lief hondje en ook erg gedreven. Echter Maeve vind speuren het allerleukste wat er is. Maeve is pas weer begonnen met praktijk speuren, samen met pauline, en beide vinden dit geweldig en bovendien is Maeve er erg goed in. Haar gedrevenheid zien we terug in haar kinderen.

Maeve is inmiddels gesteriliseerd

Nice of You to Come Bye Browny Bites Buxx

Buxx, onze gekrulde Border Collie. Bij Buxx is helaas EOD geconstateerd toen hij 2 jaar oud was waardoor hij volledig doof is. Dat weerhoudt ons er echter niet van om heel fanatiek de agility sport te beoefenen. En we zijn er inmiddels beide zeer bedreven en gedreven in. Buxx is één van de allerliefste honden die ik ken, hij is geweldig met pups en heel sociaal naar alle mensen .

Met Buxx is nooit gefokt en Buxx is dan ook gecastreerd.